Hroznové želé
Je to jako stát uprostřed řádku, kochat se pohledem na ubíhající hlavy révy a cpát se hříšně sladkými kuličkami hroznů. Mňam, to je dobrota! Tak chutná hroznové želé. Co to vlastně je? Připomíná džem z hroznového moštu.
Namažte si ho třeba na čerstvý chleba s máslem. Nebo ho servírujte jako lahodný doplněk k sýrům a uzeninám. Poslouží i jako příloha k pečenému drůbežímu, telecímu nebo vepřovému masu. Po otevření se dá skladovat v ledničce, ale k tomu nejspíš nedojde. Riziko, že ho sníte na posezení, je velké. Dobrou chuť.
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Chardonnay BIO
Skladem
106 Kč
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Cuvée bellus BIO
Skladem
106 Kč
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Ryzlink rýnský BIO
Skladem
106 Kč
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Svatovavřinecké BIO
Skladem
106 Kč
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Cabernet Moravia BIO
Skladem
106 Kč
Rychlé info
BIO

Hroznové želé Muškát moravský BIO
Skladem
106 Kč